Kindzorg logeren

Kids2care biedt middels een samenwerking met de Ronald Mcdonald Hoeve in Beetsterzwaag; zorg aan acuut en chronisch zieke kinderen dag-, nacht- en logeeropvang, vakantieopvang en/of Kinderhospice zorg als respijtzorg of structurele zorgondersteuning. Deze zorg wordt op kleinschalige basis geboden, waarbij we een huiselijke omgeving gecreëerd hebben waarbij voor de kinderen geborgenheid, veiligheid, warmte en respect centraal staan. Uw kind is weer even echt kind en kan hier heerlijk ontspannen.

Kids2care heeft in Friesland in samenwerking de mogelijkheid tot een sfeervolle logeeropvang voor chronisch en acuut zieke kinderen (0-18 jaar).

Door samenwerking met de Ronald McDonald Hoeve bieden wij in Beetsterzwaag een veilige en warme logeerplek. Logeren kan als gezin, maar ook alleen. De hoeve heeft uitstekende faciliteiten voor kinderen met een ‘extraatje’. En in combinatie met ons gespecialiseerde (kinder)verpleegkundig team bieden wij kind en gezin een meerwaarde door ook zorg op deze prachtige locatie te bieden. Natuurlijk met de vertrouwde inzet van Kids2care Verpleegkundige Kindzorg!

Ouders van chronisch zieke kinderen zijn vaak 24 uur per dag in touw om hun kind te verzorgen. Soms wordt dit te veel en dan is het prettig te weten dat ouders hun kind tijdelijk kunnen onderbrengen bij de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Zo ontstaat er meer ruimte voor ontspanning en kan kind en/of gezin even weg uit de eigen omgeving en genieten van al het moois wat Friesland – en in het bijzonder Beetsterzwaag – te bieden heeft.

Wij bieden deze zorg in PGB.

Zoekt u zorg voor uw kind? Wij denken graag met u mee!

Zoekt u zorg voor uw kind? Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg voor Verpleegkundige Kindzorg in Noord-Holland, Friesland, Groningen en in overleg in Drenthe.