Kindzorg logeren

Voor een kind met een medische zorgvraag is logeren bij familie niet altijd vanzelfsprekend, hierin denken we graag me. Want wat is er nou fijner voor een kind om bij opa & oma, een oom of tante te kunnen slapen, ook als je sondevoeding het of s’s avond nog een prik nodig hebt.

Kids2care biedt voor de kinderen & gezinnen die bij ons in zorg zijn meer dan alleen zorg thuis & op school. Door een samenwerking met de Ronald Mc Donald Hoeve in Beetsterzwaag kunne we op basis van behoeft, indicatie en plek een stukje respijtzorg bieden door bijvoorbeeld een paar dagen logeren. Deze zorg wordt op kleinschalige basis geboden, waarbij we een huiselijke omgeving gecreëerd hebben waarbij voor de kinderen geborgenheid, veiligheid, warmte en respect centraal staan.

Uw kind is weer even echt kind en kan heerlijk ontspannen.

Kids2care heeft in Friesland in samenwerking de mogelijkheid tot een sfeervolle logeeropvang voor chronisch en acuut zieke kinderen (0-18 jaar).

Door samenwerking met de Ronald McDonald Hoeve bieden wij in Beetsterzwaag een veilige en warme logeerplek. Logeren kan als gezin, maar ook alleen. De hoeve heeft uitstekende faciliteiten voor kinderen met een ‘extraatje’. En in combinatie met ons gespecialiseerde (kinder)verpleegkundig team bieden wij kind en gezin een meerwaarde door ook zorg op deze prachtige locatie te bieden. Natuurlijk met de vertrouwde inzet van Kids2care Verpleegkundige Kindzorg!

Ouders van chronisch zieke kinderen zijn vaak 24 uur per dag in touw om hun kind te verzorgen. Soms wordt dit te veel en dan is het prettig te weten dat ouders hun kind tijdelijk kunnen onderbrengen bij de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Zo ontstaat er meer ruimte voor ontspanning en kan kind en/of gezin even weg uit de eigen omgeving en genieten van al het moois wat Friesland – en in het bijzonder Beetsterzwaag – te bieden heeft.

Wij bieden deze zorg in PGB.

Zoekt u zorg voor uw kind? Wij denken graag met u mee!

Zoekt u zorg voor uw kind? Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg voor Verpleegkundige Kindzorg in Noord-Holland.