Zorg voor kinderen

Kids2care Kinderthuiszorg is er voor kinderen met een ‘extraatje’ en voor het hele gezin. De kinderen zijn vaak chronisch of acuut ziek, of hebben een meervoudige lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Volgens het principe van ‘rust, reinheid en regelmaat’ maken onze (kinder)verpleegkundig zorgcoördinatoren een Zorgplan en planning die past bij de zorgvraag van uw kind. Wij kijken en overleggen altijd met u als ouder(s) naar uw kind(eren) en gezin om zo samen tot de bij de situatie en zorgvraag passende oplossing en hulpverlening of ondersteuning van zorg te komen.

Vervolgens nemen wij de verzorgende, verplegende en begeleidende taken van u over, of voeren die samen met u uit door u te ondersteunen waar u dat wenst. Onze ervaring is dat in gezinnen die op zeer regelmatige basis en gedurende meerdere aaneengeschakelde uren (kinder)verpleegkundige ondersteuning krijgen van een vast Verpleegkundig Kindzorg team, al snel ruimte ontstaat voor ontspanning.

We zijn er voor elk gezin met een kind met een ‘extraatje’ momenten dat er wat meer zorg nodig is. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of ziekte, of op momenten dat een opname juist is te voorkomen. Ook kan het voor ouders heerlijk en heel goed zijn om eens een dagje samen of met de andere kinderen weg te kunnen en de zorg van het zieke kind aan Kids2care Kinderthuiszorg uit handen te geven.

Kids2care KinderZorghuis biedt u als ouders de mogelijkheid om de zorg voor uw kind(eren) tijdelijk uit handen te geven om zo even te kunnen bijtanken. Voor u als ouders een stukje ondersteuning en respijtzorg, ter ondersteuning van de zorg die u elke dag biedt aan uw kind(eren), met behoud van eigen regie. Wij spelen zo flexibel mogelijk op uw zorgvraag in. In overleg kunnen wij ook nachtzorg thuis of in onze opvang bieden om u te helpen bij de zorg voor uw kind.

Zoekt u zorg voor uw kind? Wij denken graag met u mee!

Zoekt u zorg voor uw kind? Wij denken graag met u mee!

Kids2care Kinderthuiszorg biedt voor Verpleegkundige Kindzorg in Noord-Holland.